Κλείσιμο

Παναθηναϊκός: Αστραψε και βρόντηξε, 10-0 την Αρνεμ σε φιλικό ματς

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Αρνεμ ο Παναθηναϊκός έκανε μια καλή προπόνηση επικρατώντας με 10-0 των Ολλανδών, ενώ στο 33΄ το ματς κινδύνευσε να διακοπεί οριστικά λόγω κεραυνού που έπεσε κοντά στο γήπεδο.

Στο 12΄ ο Πέτριτς άνοιξε τον… χορό των γκολ έπειτα από πάσα του Νίνη, ενώ στο 29΄ η ομάδα του Αναστασίου διπλασίασε τα τέρματα με την κεφαλιά του Καλτσά έπειτα από σέντρα του Πέτριτς.

Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Παναθηναϊκός μετά από μια ωραία επίθεση έφτασε στο 3-0 με το πλασέ του Μπεργκ έπειτα από ασίστ του Πέτριτς.

Στο 33΄ ο διαιτητής του ματς διέκοψε την αναμέτρηση για δέκα λεπτά λόγω κεραυνού που έπεσε κοντά στο γήπεδο, ενώ άρχισε και δυνατή βροχόπτωση.

Με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών και πάλι στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός έκανε το 4-0 στο 34' όταν ο Μπεργκ βγήκε τετ α τετ με τον Τέζελ και ο Σουηδός κρέμασε με λόμπα τον γκολκίπερ της Άρνεμ πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ.

Στο 39΄ ο ΠΑΟ έκανε το 5-0 με όμορφη ενέργεια από τον ορεξάτο Πέτριτς. Το τελικό 6-0 του πρώτου ημιχρόνου διαμόρφωσε και πάλι ο Μπεργκ ο οποίος έκανε χατ τρικ.

Στο 52΄ ο Κλωναρίδης έκανε το 7-0 μετά από γύρισμα του Καρέλη από αριστερά. Το 8-0 ήρθε στο 78΄ από πόδι αμυντικού της Αρνεμ, ενώ το 9-0 σημείωσε ο Λουντ στο 81΄ μετά από γύρισμα του Βέμερ.Το τελικό 10-0 διαμόρφωσε ο Κλωναρίδης έπειτα γύρισμα του Καρέλη.

Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος (46' Κοτσόλης), Τριανταφυλλόπουλος (46' Ταυλαρίδης), Μαρινάκης (46' Κουτρουμπής), Μπούρμπος (46' Βέμερ), Νάνο (46' Χουχούμης), Αγγελόπουλος (46' Λαγός), Ζέκα (46' Δώνης), Καλτσάς (46' Ατζαγκούν), Νίνης (46' Λουντ), Πέτριτς (46' Κλωναρίδης), Μπεργκ (46' Καρέλης).

Άρνεμ: Τέζελ, Ελ Μάλκι, Ελιάναν, Κολκ, Ασάνι, Άτες, Φορ, Φλορ, Κοπόλσε, Χότακ, Ουμπέργκεν.
Πηγή: soccerplus.gr