Κλείσιμο

Παίκτης του ΠΑΟΚ και επίσημα ο Ρικάρντο Κόστα

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι κι επίσημα ο Ρικάρντο Κόστα, καθώς ο «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτησή του με τον Πορτογάλο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο 1,5 έτους.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει, πως ολοκληρώθηκε και τυπικά η συμφωνία με τον διεθνή Πορτογάλο αμυντικό Ρικάρντο Κόστα! Ο ποδοσφαιριστής πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 χρόνου».

Ο Πορτογάλος στόπερ έλυσε το συμβόλαιό του με την Αλ Σαϊλίγια του Κατάρ, ταξίδεψε στην Ελλάδα και ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Το μεσημέρι της Τετάρτης πέρασε επιτυχώς από τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2016.

Ο 33χρονος άσος αποτέλεσε εξαρχής μία από τις προτεραιότητες του Άγγελου Αναστασιάδη, ενώ είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει τον «Δικέφαλο» με την εμπειρία και την ποιότητά του. Να υπενθυμίσουμε πως για την απόκτηση του Ρικάρντο Κόστα ενδιαφέρθηκε και  ο Ολυμπιακός, ενώ φήμες ήθελαν τον ΠΑΟΚ να μην ανακοινώνει την άφιξή του Πορτογάλου στην Ελλάδα υπό τον φόβο «φήνας» από τους «ερυθρόλευκους».

Επιπλέον, η είδηση της μεταγραφής του Κόστα στον Δικέφαλο παίζει στα μεγαλύτερα αθλητικά ειδησεογραφικά δίκτυα της Πορτογαλίας. Κάποια απ' αυτά εστιάζουν στο γεγονός, ότι θα συναντήσει στην Τούμπα τον συμπατριώτη του, Μιγκέλ Βίτορ. Ο Ρικάρντο Κόστα διάλεξε το νούμερο 20 στη φανέλα του».
Πηγή: skai.gr