Αφαιρέθηκαν οριστικά οι έξι βαθμοί από τον ΟΦΗ λόγω οφειλών

Την απόφαση της FIFA για αφαίρεση έξι βαθμών από τον ΟΦΗ λόγω των οφειλών προς τον ποδοσφαιριστή, Αλεξάντερ Πέσιτς, εφάρμοσε η Super League, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή (16/01).

Ήδη στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής, στην βαθμολογία η ομάδα της Κρήτης έχει πλέον 14 πόντους και βρίσκεται στην 16η θέση του σχετικού πίνακα και παράλληλα εντός της επικίνδυνης ζώνης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Γνωστοποιείται ότι σε υποχρεωτική εκτέλεση του υπ΄ αριθμ. 1654/15.1.2015 εγγράφου της ΕΠΟ με το οποίο ζητείται η άμεση αφαίρεση έξι (6) βαθμών από την ΠΑΕ ΟΦΗ (σε εκτέλεση του από 15/1/2015 εγγράφου της FIFA προς την ΕΠΟ αναφορικά με απόφαση της Fifa Disciplinary Committee για τον ποδοσφαιριστή Aleksander Pesic με το οποίο ζητείται επίσης από την ΕΠΟ η άμεση αφαίρεση των εν λόγω βαθμών άλλως απειλείται με κυρώσεις η ΕΠΟ που μπορεί να φτάσουν και μέχρι την αποβολή από τις διοργανώσεις της FIFA) σήμερα, 15/1/2015, αφαιρούνται από τον πίνακα βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014-15 έξι (6) βαθμοί από την ΠΑΕ ΟΦΗ».

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr