Κλείσιμο

Tέλος ο Ρανιέρι - Συμφωνία με Σαρρή μετά την ήττα χαστούκι από τα νησιά Φερόε

Στην πρόωρη και άδοξη λήξη της συνεργασίας τους, μετά τη χθεσινή ήττα - χαστούκι της εθνικής από τα νησιά Φερόε, αποφάσισαν το Σάββατο Σαρρής και Κλαούντιο Ρανιέρι, καθώς για δύο μήνες εργασίας συμφώνησαν ο Ιταλός να λάβει «σαφώς χαμηλότερη» αποζημίωση από τα 1,6 εκατ. ευρώ που προέβλεπε το συμβόλαιό του... Ωστόσο, από την ΕΠΟ δεν προσδιορίζουν πόσο «χαμηλότερη» είναι η αποζημίωση της αποτυχημένης –εκ του αποτελέσματος- επιλογής τους...

Την Τρίτη ο ιταλός προπονητής θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο της «γαλανόλευκης» για το φιλικό με τη Σερβία και στη συνέχεια θα αποχωρήσει.

Εκτάκτως την προσεχή Τετάρτη θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΕΠΟ για να εγκρίνει και τυπικά τη λήξη του συμβολαίου του τεχνικού.

Σημειώνεται ότι η πορεία του Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνική ήταν πολύ κακή, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να έχει μόλις 1 βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές και τρεις εντός έδρας ήττες στα προκριματικά του Euro 2016.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε ότι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την ατυχέστατη επιλογή προπονητή.

Εν τω μεταξύ, διαψεύδεται, από πλευράς ΕΠΟ η φημολογία για τον 75χρονο  Τζιοβάνι Τραπατόνι, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή.
Πηγή: skai.gr