Η Βραζιλία λύγισε την Κολομβία (2-1) & στρέφει το βλέμμα τη Γερμανία

Mε γκολ των Τιάγκο Σίλβα (7') και Νταβίντ Λουίζ (69') η Βραζιλία λύγισε την Κολομβία, και προκρίθηκε στους "4" του Μουντιάλ όπου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία που νωρίτερα την Παρασκευή υπερίσχυσε της Γαλλίας. Μείωσε με πέναλτι ο Ροντρίγκες για τους Κολομβιανούς.

Η "σελεσάο" δεν έπαιξε θεαματικό ποδόσφαιρο, δεν χόρεψε... "σάμπα", αλλά ήταν ουσιαστική και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε.

H ομάδα του Σκολάρι είχε την τύχη να προηγηθεί πολύ νωρίς, από το 7'. Ο Τιάγκο Σίλβα τελείωσε τη φάση από το κόρνερ του Νεϊμάρ και το γήπεδο σείστηκε από τους οπαδούς της Βραζιλίας που το είχαν κατακλύσει.

Μονάχα μετά το πέναλτι του σπουδαίου Χάμες Ροντρίγκες (που έπρεπε να συνοδευτεί και απ’ την αποβολή του Ζούλιο Σέζαρ) πίεσε την αντίπαλό της η ομάδα του Πέκερμαν.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Λουίς Φελίπε Σκολάρι): Ζούλιο Σέζαρ, Μαρσέλο, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαϊκόν, Φερναντίνιο, Παουλίνιο (86’ Ερνάνες), Όσκαρ, Νεϊμάρ (88’ λ.τ. Ενρίκε), Χουλκ (83’ Ραμίρες), Φρεντ

Στον πάγκο έμειναν οι: Τζέφερσον, Βίκτορ, Ντάνι Άλβες, Ντάντε, Μάξουελ, Γουίλιαν, Μπερνάρντ, Τζο, Γκουστάβο

ΚΟΛΟΜΒΙΑ (Χοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα, Ζαπάτα, Γιέπες, Σάντσες, Ρομέρο, Γκουτιέρες (70’ Μπάκα), Ροντρίγκες, Κουαδράδο (80’ Κιντέρο), Γκουαρίν, Ιμπάρμπο (46’ Ράμος), Ζουνίνγκα

Στον πάγκο έμειναν οι: Βάργκας, Μοντραγκόν, Αρίας, Καρμπονέρο, Αγκιλάρ, Μεχία, Μπαλάντα, Τζάκσον Μαρτίνες, Βαλντές

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)

Πηγή: skai.gr