Διόδια

Σε εξέλιξη η μεγάλη επιστροφή μετά το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου και χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια του Ισθμού μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων

Κλείσιμο

Πέτριτς για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟ: Πάντα ήμουν ηγέτης

Ηγετικό ρόλο στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμος να αναλάβει ο Κροάτης επιθετικός Μλάντεν Πέτριτς.

«Σε κάθε ομάδα που αγωνίστηκα ήμουν ηγέτης, ανεξάρτητα αν είχα νεότερους η πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Πάντα ήμουν leader. Δεν πρέπει να κοιτάς την ηλικία ενός παίκτη, αλλά την αξία του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 33χρονος ποδοσφαιριστής κατά την επίσημη παρουσίαση του από την πράσινη ΠΑΕ στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης.

Ο Πέτριτς χαρακτήρισε πολύ καλή προοπτική για την καριέρα του και το μέλλον του στην εθνική Κροατίας την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι την πρώτη στιγμή των διαπραγματεύσεων αισθάνθηκε πως η ομάδα τον ήθελε.

«Σε δύο με τρεις εβδομάδες θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω αγωνιστικά» δήλωσε ο Κροάτης, και ευχήθηκε να συμβάλει όσο γίνεται περισσότερο στην επίτευξη των στόχων του Παναθηναϊκού. Τόνισε ότι μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ενώ χαρακτήρισε ωραίο το γήπεδο της Λεωφόρου και πλεονέκτημα το γεγονός ότι οι φίλαθλοι βρίσκονται τόσο κοντά στον αγωνιστικό χώρο.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ