Εύκολα η Μάλαγα, με την ψυχή στο στόμα η Μπάγερν

Στην προημιτελική φάση του Champions League προκρίθηκαν Μάλαγα και Μπάγερν Μονάχου, αφήνοντας εκτός συνέχειας Πόρτο και Αρσεναλ, αντίστοιχα και οι εκπρόσωποι των Ιβήρων γίνονται τρεις στην κλήρωση των προημιτελικών!

Οι Ανδαλουσιάνοι κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 από το ματς του «Ντραγκάο» και με το αποψινό 2-0 στο κατάμεστο «Ροσαλέδα» που σηκώθηκε στον αέρα με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή άφησαν την πολύπειρη Πόρτο εκτός συνέχειας!

Τα γκολ που χάρισαν την πρόκριση στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι σημείωσαν οι Ισκο (45') και Σάντα Κρουζ (77'), ενώ οι «δράκοι» έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 49', λόγω αποβολής του Ντεφούρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μάλαγα: Καμπαγέρο, Γκάμεζ, Ουέλινγκτον, Ντεμικέλις, Αντούνες, Χοακίν, Τουλαλάν, Ιτούρα, Ίσκο, Σαβιόλα (78’ Πιαζόν), Μπαπτίστα (74’ Σάντα Κρουζ)

Πόρτο: Έλτον, Ντανίλο, Μανγκαλά, Άλεξ Σάντρο (70’ Άτσου), Οταμέντι, Λούτσο Γκονζάλες, Μουτίνιο (46’Ροντρίγκεζ), Φερνάντο, Ντεφούρ, Τζάκσον Μαρτίνεζ, Βαρέλα (58’ Μαϊκόν)

Το θράσος των παικτών της Αρσεναλ, λίγο έλειψε να φέρει τα πάνω κάτω στο Μόναχο. Η αγγλική ομάδα κέρδισε με 2-0, αλλά στην οκτάδα του Champions League πάει η Μπάγερν, που είχε κερδίσει 3-1 στο Λονδίνο. Τα γκολ για την Αρσεναλ πέτυχαν οι Ζιρού στο 3' και Κοσινελί στο 86'.

Μπάγερν: Νόιερ, Λαμ, Βαν Μπούιτεν, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνες, Λουίζ Γκουστάβο, Μίλερ, Κρόος (81’ Τίμοστσουκ), Ρόμπεν, Μάντζουκιτς (73’ Γκόμεζ)

Άρσεναλ: Φαμπιάνσκι, Τζένκινσον, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Αρτέτα, Ράμσεϊ (72’ Ζερβίνιο), Καθόρλα, Ροσίτσκι, Γουόλκοτ (72’ Τσάμπερλεϊν), Ζιρού

Πηγή: skai.gr