Περίπατος Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου»(3-1 την Μπαρτσελόνα)


Με δύο γκολ του Ρονάλντο (το πρώτο με πέναλτι, το δεύτερο μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Ντι Μαρία) και ένα του Βαράν, η Ρεάλ σημείωσε μεγάλη νίκη μέσα στο «Καμπ Νου» με 3-1 επι της Μπαρτσελόνα και πήρε το ενα εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου ισπανίας. Το γκολ της τιμής ο Ζόρντι Άλμπα.

Η Μπάρτσα ξεκίνησε φουριόζα και στο πρώτο ενάμιση λεπτό είχε δύο τελικές, με τον Μέσι να αγγίζει το γκολ. Όμως, στη συνέχεια, τα διπλά και τριπλά μαρκαρίσματα των Μαδριλένων πάνω στον Αργεντίνο, αλλά και τα πολλά νεύρα των γηπεδούχων, που ζήτησαν -χωρίς να έχουν δίκιο-πέναλτι σε 2-3 περιπτώσεις, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Ρεάλ, που είχε έναν... δαιμονισμένο Κριστιάνο Ρονάλντο στο γήπεδο.

Ο Πορτογάλος «χόρεψε» τον Πικέ σε μια αντεπίθεση και κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ και έδωσε νωρίς προβάδισμα, στο 13ο λεπτό, στην ομάδα του. Ο CR7 ανάγκασε τον Πίντο σε δύο επεμβάσεις στα επόμενα λεπτά, ενώ από την άλλη, ο Λόπεθ έβλεπε ξεκούραστος τους παίκτες της Μπαρτσελόνα να φτάνουν ως την περιοχή του, αλλά ως εκεί.

Η μοναδική στιγμή που... τρόμαξε η Ρεάλ, ήταν στο 38' σε εκτέλεση φάουλ του Μέσι, με θεατές και τηλεθεατές να αναφωνούν «γκολ», αλλά την μπάλα να περνά ξυστά από το τείχος και από το τέρμα του Ντιέγκο Λόπεθ, πριν τινάξει τα δίχτυα, αλλά εξωτερικά. Το ημίχρονο τελείωσε με τον κόσμο να γιουχάρει τον διαιτητή, που τα άκουσε και από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα.

Ο Ντι Μαρία στο 58’ έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Μπαρτσελόνα για να σουτάρει και να δει τον Πίντο να αποκρούει. Στην επαναφορά ο Ρονάλντο πετυχαίνοντας το δεύτερό του τέρμα έκανε το2-0.

Πριν φύγει το… σοκ από τους Καταλανούς, η ομάδα της Μαδρίτης χτύπησε και τρίτη φορά με τον Βαράν στο 68΄ που ήταν από τους πρωταγωνιστές των δύο αναμετρήσεων. Το μοναδικό που κατάφεραν οι Καταλανοί, ήταν να μειώσουν με τον Άλμπα στο 89’.

Tην δική του φοβερή παράδοση στο «Καμπ Νου» συνέχισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ με τα δύο τέρματα που πέτυχε κόντρα στην Μπαρτσελόνα έφτασε σε ένα εκπληκτικό ρεκόρ καθώς έχει σκοράρει πλέον και στις έξι τελευταίες επισκέψεις των Μαδριλένων στο «Καμπ Νου». Ποτέ κανείς άλλος παίκτης δεν έχει πετύχει «καρφώσει» την Μπάρτσα τόσες πολλές διαδοχικές φορές σ΄την έδρα της!

Ο CR7 άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 13' και στο 57' διπλασίασε τα τέρματα των Μαδριλένων.
Πηγή: skai.gr