Προβάδισμα του Σκιλασί στον Ολυμπιακό

Την ώρα που η διοίκηση του Ολυμπιακού τονίζει ότι οι πιθανότητες για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Σκιλασί και του Πάμπλο Κοντρέρας είναι μοιρασμένες, ο Γάλλος φαίνεται ότι είναι πιο κοντά σε σχέση με τον Χιλιανό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι κοντά σε συμφωνία και με τους δύο παίκτες, όμως η περίπτωση του πρώτου συγκεντρώνει περισσότερα στοιχεία από όσα επιθυμούν για να καλύψει το κενό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας της ομάδας.

Μάλιστα,
υπάρχει ένα ενδεχόμενο ο Σκιλασί να κλείσει και σήμερα Κυριακή στους Πειραιώτες, αν καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ. Μόλις λύσει το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες», στη συνέχεια θα προχωρήσει τα διαδικαστικά με τους Πειραιώτες.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς επικοινώνησε με τον 32χρονο αμυντικό, ο οποίος εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων.

Παράλληλα, όμως, συζητούν με την πλευρά του Σκιλασί για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου που θα υπογράψει. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για μονοετή ή διετή συνεργασία, αν και υπάρχει η πιθανότητα να μπουν όροι για αυτόματη ανανέωση με την συμπλήρωση ορισμένου αριθμού συμμετοχών. Όσον αφορά το οικονομικό μέρος της υπόθεσης, θα πάρει κοντά στις 800.000 με 900.000 ευρώ.

Στο ακουστικό του περιμένει ο Πάμπλο Κοντρέρας να ενημερωθεί από τη διοίκηση του Ολυμπιακού να μαζέψει τα πράγματά του και να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Το δεύτερο συνεχόμενο δυνατό παιχνίδι μετά από εκείνο με τη Μάλαγα δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στη Λισαβόνα τη Σπόρτινγκ.
Πηγή: skai.gr