Κλείσιμο

Προβληματισμός Φερέιρα για τις κλήσεις του Σάντος

Την έκπληξη και τον προβληματισμό του Ζεσουάλδο Φερέιρα προκάλεσαν οι κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του φιλικού με την Νορβηγία στο Όσλο.

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα του προπονητή του Παναθηναϊκού είναι πως στη «γαλανόλευκη» κλήθηκαν έξι παίκτες, μία εβδομάδα πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με την Μάλαγα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Πρόκειται για τους Καρνέζη, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλο, Κατσουράνη και Μαυρία, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, θα καταπονηθούν με ένα ταξίδι και θα επιστρέψουν κανονικά στις προπονήσεις του «τριφυλλιού» την Παρασκευή (τέσσερις μέρες πριν από τον αγώνα με τους Ισπανούς).

Οι «πράσινοι» τονίζουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πήρε μόνο τρεις παίκτες και τώρα πριν από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα κλήθηκαν έξι στην Εθνική. Στους προαναφερθέντες, τους οποίους θα στερηθεί ο Φερέιρα, ουσιαστικά από την Κυριακή μέχρι την Πέμπτη, προστίθενται οι απουσίες του Βελάσκες και του Λαγού.

Ο διεθνής στόπερ θα αντιμετωπίσει με την Βενεζουέλα την Ιαπωνία σε φιλικό αγώνα, ενώ η Εθνική Ελπίδων παίζει με την Πολωνία.

«Το θέμα είναι τι θα γίνει και με εμάς τις επόμενες δέκα ημέρες. Μην ξεχνάτε ότι θα λείπουν αρκετοί παίκτες, λόγω των υποχρεώσεων τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα και τότε θα πλησιάζει ο πρώτος αγώνας. Εμείς θα συνεχίσουμε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που έχουμε μπροστά μας, στερούμενοι έξι διεθνών παικτών και θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες δέκα ημέρες, οι οποίες θα είναι ουσιαστικά σαν βαρόμετρο», ήταν οι σχετικές δηλώσεις του Φερέιρα στη Nova.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr