Κλείσιμο

Μάχη «αιωνίων» στο ΣΕΦ για την πρωτιά στην κανονική περίοδο

Η πρώτη θέση στην regular season και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ είναι το… έπαθλο που διεκδικούν σήμερα (17:00 ΝΕΤ-Σκάι 100,3) Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο ΣΕΦ. Οι δυο ομάδες μετρούν μία ήττα στο πρωτάθλημα (οι Ερυθρόλευκοι από τους Πράσινους στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας από την Καβάλα) και πιθανότατα ο σημερινός νικητής θα τερματίσει και πρώτος στην κανονική περίοδο.

Αμφότεροι προέρχονται από νίκες στην Ευρωλίγκα (Ολυμπιακός εκτός έδρας επί της επί της Αναντολού Εφές, Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ επί της Φενέρ), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αν ο Ολυμπιακός επικρατήσει με διαφορά μεγαλύτερη των τεσσάρων πόντων έχει «περιθώριο» για μια επιπλέον ήττα για να διατηρήσει τη θέση του στην κορυφή, καθώς στο ΟΑΚΑ είχε ηττηθεί με 74-70.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πέρο Άντιτς (γαστρεντερίτιδα), ενώ ενδέχεται να βρίσκεται στη δωδεκάδα μετά από σχεδόν δύο μήνες έχει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Από την άλλη πλευρά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν υπολογίζει μόνο στη βοήθεια του τραυματία Στίβεν Σμιθ.

Στις χθεσινές προπονήσεις των δύο ομάδων το παρών έδωσαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αντίστοιχα. Τα εισιτήρια δεν είχαν εξαντληθεί μέχρι χθες, αλλά είναι πιθανό αυτό να συμβεί μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΧΘΕΣ
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΡΗΣ 69 – 54
ΠΑΟΚ - ΜΑΡΟΥΣΙ 86 – 82
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΑΓΟΡ 67 – 71

ΣΗΜΕΡΑ
16:00 ΚΑΟΔ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
16:00 ΚΑΒΑΛΑ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
17:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Πηγή: Γιάννης Σερέτης