Ισοπαλία στο Παγκρήτιο(Εργοτέλης-ΑΕΚ 1-1)

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας στο Ηράκλειο ανάμεσα στον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για την 18η ημέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Λυμπερόπουλο στο 49' και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Κατσικοκέρη στο 74'.

Το παιχνίδι ήταν κακό στο α' ημίχρονο, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ενα καλό σουτ του Κλωναρίδη στο 21', που εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Πίρσον, κι ένα γκολ του Εργοτέλη, το οποίο ορθώς δεν μέτρησε στο 30', καθώς ο Μπούντιμιρ χρησιμοποίησε το χέρι του, ήταν ό,τι πιο σημαντικό συνέβη στον αγωνιστικό χώρο.

Με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 49' και σε λάθος απόκρουση του Τζανακάκη, ο Λυμπερόπουλος κοντρόλαρε και με σουτ έκανε το 0-1. Μοιραία η εικόνα του αγώνα έγινε καλύτερη, στο 56' ο Αραμπατζής απέκρουσε το σουτ του Μπέτο και στο 61' ο Σιαλμάς από εξαιρετική θέση πλάσαρε άουτ. Μετά το 70' ο Εργοτέλης επικράτησε πλήρως. Στο 73' είχε δοκάρι με τον Κυριακίδη κι ένα λεπτό αργότερα, μετά από ωραία ενέργεια του Κουτσιανικούλη, ο Κατσικοκέρης ισοφάρισε. Μάλιστα, αμέσως μετά τη σέντρα (75'), οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Κουτσιανικούλη και στη συνέχεια (77') το σουτ του Φραγκουλάκη πέρασε μόλις άουτ.

Το ξέσπασμα του Εργοτέλη δεν έφερε τελικά δεύτερο γκολ κι έτσι παρέμεινε το 1-1 έως το τέλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπούντιμιρ, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης, Τζανακάκης, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης - Λαγός, Ρίκκα, Κοντοές, Βάργκας

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Μπέτο (60' Κατσικοκέρης), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ (84' Χαντί), Τζανακάκης (78' Γιαλούσης), Κυριακίδης, Κουτσιανικούλης, Ολίσε.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Κλωναρίδης (70' Καφές), Δέλλας, Λαγός, Αργυρίου, Σιαλμάς, Μπουγαΐδης (43' Κοντοές), Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Κάρλος (46' Γκερέιρο), Ρίκκα.
Πηγή: skai.gr