"Με τηγάνι με κυνήγησε η μαμά του Μέσι"

 

«Μακριά από τη μαμά του Μέσι»: αυτό είναι ουσιαστικά το μήνυμα που έστειλε μέσω συνέντευξής της στον τηλεοπτικό σταθμό «Telenoche» το 20χρονο μοντέλο Μακαρένα Λέμος, το οποίο είχε… σχέση με τον Λιονέλ όταν ήταν 14 ετών και εκείνος 18. Τι είπε για τη μητέρα του σούπερ σταρ, κυρία Σέλια Κουτσιτίνι; Ότι την περασμένη Κυριακή την παρακολουθούσε σε εμπορικό κέντρο και στη συνέχεια της επιτέθηκε με ύβρεις και ένα τηγάνι! 

«Η μητέρα του με ακολουθούσε και με έβγαζε φωτογραφίες, μέχρι που γύρισα και την ρώτησα τι κάνει. Τότε άρχισε να με προσβάλει. Τι έκανε μέσα σε κατάστημα με είδη ηλεκτρονικών, κρατώντας ένα τηγάνι;», είπε αρχικά η Λέμος, αλλά δεν αρκέστηκε σ΄ αυτή τη δήλωση. Υπερασπίστηκε τον εαυτό της μιλώντας και για τα… περασμένα.


«Ποτέ δεν βγήκα να πω ότι κοιμόμουν με τον γιό της. Ήμουν 14 ετών, εκείνος 18 και δεν είχα αποκαλύψει τίποτα για την σχέση μας. Μου φέρθηκε σαν να ήμουν ένα τίποτα, σαν να κρεμιόμουν πάνω από τον γιο της. Έμοιαζε να πιστεύει ότι κάτι είχα πει σε κάποιο περιοδικό, όμως, δεν το είχα κάνει. Με σόκαρε, καθώς δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο, ειδικά με την μητέρα μου και την θεία μου παρούσες» είπε μεταξύ άλλων.

Όταν, πάντως ρωτήθηκε για το  αν έχει… ξεχάσει τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου, δεν έδειξε να… πτοείται από τη συμπεριφορά της μητέρας του:  «Είναι μια… δουλειά που έχω αφήσει στην μέση».

Ούτε τη δουλειά της ως μοντέλο έχει αφήσει στην άκρη θα προσθέταμε εμείς, δεδομένου ότι η διαφήμισή της από την «επίμαχη» συνέντευξή της δεν την «χαλάει» καθόλου…

Πηγή: skai.gr