Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε, σήμερα, το επιτηρητικό φυλάκιο «126» στον Έβρο.
Με ανάρτηση στο Χ ο κ. Δένδιας υπογράμμισε ότι «ανήμερα του εορτασμού της Ανάστασης του Θεανθρώπου, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη» είχε τη μεγάλη χαρά να ανταλλάξει «ευχές για το Πάσχα με τα στελέχη και τους οπλίτες θητείας που φρουρούν τα ανατολικά χερσαία σύνορα της πατρίδας μας» και όπως αναφέρει, «να τους εκφράσω την υπερηφάνεια μου για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας».
Στο Επιτηρητικό Φυλάκιο «126» στον #Έβρο, ανήμερα του εορτασμού της Ανάστασης του Θεανθρώπου, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη.
— Nikos Dendias (@NikosDendias) April 12, 2026
Είχα τη μεγάλη χαρά να ανταλλάξω ευχές για το #Πάσχα με τα στελέχη και τους οπλίτες θητείας που φρουρούν τα ανατολικά… pic.twitter.com/qpSC9GZq0D
Η ελληνική κοινωνία θα πρέπει τη στιγμή της χαράς να στρέψει το βλέμμα της προς τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων που αυτήν την άγια ημέρα του #Πάσχα φυλάνε τα σύνορα της Πατρίδας.
— Nikos Dendias (@NikosDendias) April 12, 2026
Μεγάλη μου χαρά και μεγάλη μου τιμή που μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τον Στρατηγό Δημήτριο… pic.twitter.com/MDn5TMakZp
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.