Κλείσιμο

Πολάκης: Αντιμετώπισα τον Κυμπουρόπουλο ως ισότιμο πολιτικό συνομιλητή

«Για πρώτη φορά κατατίθεται πρόταση μομφής εναντίον υπουργού, όχι για πράξεις ή παραλήψεις, αλλά επειδή έχει απρεπές ύφος», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Πρόσθεσε πως δεν έγινε καμία πρόταση δυσπιστίας για υπουργούς που έκλεψαν το δημόσιο και υποθήκευσαν μία ολόκληρη γενιά Ελλήνων, υπογραμμίζοντας ότι εκείνος στοχοποιήθηκε επειδή τολμά να πει δημόσια όλα εκείνα που όλοι γνωρίζουν και δεν τολμούν.

Τόνισε πως η απάντηση του στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ήταν αμιγώς πολιτική και όχι προσωπική, σημειώνοντας ότι αποτελεί απόδειξη σεβασμού το γεγονός ότι τον αντιμετώπισε ως ισότιμο πολίτικο συνομιλητή.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγόρησε μάλιστα στελέχη της ΝΔ ότι εργαλειοποίησαν τον κ. Κυμπουρόπουλο, παρουσιάζοντας τον ως ανήμπορο που δέχτηκε επίθεση από τον αναπληρωτή υπουργό.

«Ο κ. Κυμπουρόπουλος στέκεται στο ίδιο ύψος με όλους μας», σημείωσε ο κ. Πολάκης, τονίζοντας ότι διαφωνεί πολιτικά με τη δήλωση του και τη χαρακτήρισε πολιτικά άστοχη.