ΣΥΡΙΖΑ: Αποφάσεις για το τέλος των μνημονίων και το χρέος στο Eurogroup

«Στο Eurogroup πάρθηκαν αποφάσεις για το τέλος των μνημονίων και το χρέος» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ στον ΣΚΑΪ. «Η πραγματικότητα έχει ξεπεράσει τον κ. Μητσοτάκη. Καλό για τη χώρα και τους πολίτες, κακό για τον ίδιο» τονίζει το κυβερνών κόμμα.

«Αφού επανέλαβε για πολλοστή φορά τα περί τέταρτου μνημονίου, σαν να μην υπήρξε απόφαση του Eurogroup για το τέλος των μνημονίων και το χρέος, αφού έκανε πάλι την ηχώ του κ. Σαμαρά και της ακροδεξιάς πτέρυγας του κόμματός του για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, και αφού επανέλαβε το φαντασιακό σενάριο περί δήθεν ανταλλαγμάτων, τελικά δεν κατόρθωσε να κρύψει την απόλυτη ένδεια επιχειρημάτων για το παρόν, και προτάσεων για το μέλλον της χώρας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ας περιμένει τις εκλογές. Ως τότε, θα έχει ακόμα πολλές ευκαιρίες να εκτίθεται» καταλήγει σκωπτικά η Κουμουνδούρου.

Για «γιορτή της γραβάτας» και «για προκλητική φιέστα μιας κυβέρνησης που σφιχταγκαλιασμένη θα επιφέρει νέα μέτρα στους έλληνες πολίτες και τα οποία αποκρύπτει από τους έλληνες πολίτες» έκανε λόγο στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την εκδήλωση του Ζαππείου για το Eurogroup, ενώ επανέλαβε ότι η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών.  

Πηγή: skai.gr