Κλείσιμο

Μητσοτάκης για γκαζάκια: Ανελέητη στοχοποίηση της συζύγου μου από Μαξίμου

Για ανελέητη στοχοποίηση της συζύγου του από τα υπόγεια του Μαξίμου έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Mαρέβας Γκραμπόφσκι.

«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΝΔ σε μήνυμά του στο Twitter.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού καταδίκασε την επίθεση. 

Για παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ που ξαναχτύπησε, και για εκτελεστικό βραχίονα του κυβερνώντος κόμματος, έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την επίθεση στην επιχείρηση της κ. Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. 

«Η κοινωνία ενοχλήθηκε από τις οφσόρ» υποστήριξε στον σταθμό μας ο αρθρογράφος της Αυγής Δημήτρης Χρήστου, μιλώντας για «ηθικό ζήτημα» και για «γυναίκα του Καίσαρα». Πάντως, ο δημοσιογράφος της Αυγής καταδίκασε την επίθεση στην επιχείρηση του κ. Μητσοτάκη. 

Απαράδεκτη χαρακτήρισε στον ΣΚΑΪ τη δήλωση του αντιπρόεδρου της ΝΔ περί παρακράτους ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πουλάκης.

«Προφανώς είναι καταδικαστέες και απαράδεκτες αυτές οι ενέργειες, αλλά άλλο αυτό που συνέβη, και άλλο να ελέγχεται κάποιος αν έχει οφσόρ εταιρεία. Είναι η σύζυγος του αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρέπει να ελεγχθεί» δήλωσε στον σταθμό μας η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου. Η δήλωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Θεόδωρου Ρουσόπουλου. 

Πηγή: skai.gr