Καμμένος: Η Ελλάδα γίνεται χώρα παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου

Στα εγκαίνια της Διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού βρέθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος ο οποίος κατά την ομιλία του προς τα στελέχη που βρίσκονταν στην τελετή σημείωσε πως η χώρα μας από φέτος γίνεται παραγωγός πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Συγκεκριμένα κατά την τοποθέτησή του ο κ. Καμμένος υπογράμμισε: «η Ελλάδα, αυτόν τον χρόνο, γίνεται χώρα παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου, αρχίζει μία καινούργια περίοδος για τη χώρα μας. Θα προχωρήσουμε στις απαιτούμενες πολιτικές ενέργειες για τη διασφάλιση της οικονομικής ζώνης, προκειμένου να προχωρήσουμε στις εξορύξεις του φυσικού αερίου και του πετρελαίου. Αυτό χάρη στις δυνατές και ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, σε όλους εσάς».

Επίσης ο Πάνος Καμμένος σημείωσε πως: «η ισχυρή γεωπολιτικά Ελλάδα είναι αυτή που βοήθησε την κυβέρνηση να οδηγηθεί στην έξοδο από την κρίση. Βλέπουμε όλοι το διαφορετικό μάτι, με το οποίο μας κοιτούν οι σύμμαχοι, αλλά και οι αντίπαλοί μας. Βλέπουμε τον σεβασμό που δείχνουν στην Ελλάδα, χάρη ακριβώς σε όλους εσάς, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεών μας και στον νέο ρόλο που θα παίξει πλέον η χώρα στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο».
Πηγή: skai.gr