Κλείσιμο

Bίτσας: Δεν υπάρχει πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας

«Είναι καθαρό, δεν υπάρχει πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας με το νόμο Κατσέλη αλλά και τις αλλαγές που έκανε ο Γιώργος Σταθάκης» τόνισε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Βίτσας. 

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας πρόσθεσε ότι «στα τέλη του καλοκαιριού θα φύγουμε από την μνημονιακή περίοδο... Και μάλιστα χωρίς η Ελλάδα να διακινδυνεύσει τη θέση της στην Ευρώπη, που την υπερασπίστηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με νύχια και με δόντια». 

Για την υπόθεση πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία ο υπουργός δήλωσε ότι «πρόκειται για μια παγωμένη συμφωνία δεδομένου ότι τα λεφτά δεν μπήκαν».

«Η ανθρωπιστική κρίση στην Υεμένη και η αντίστοιχη παγκόσμια κινητοποίηση, επιβάλλει να ξαναδούμε τη συμφωνία» τόνισε. «Η συμφωνία δεν πρόκειται να γίνει, με βάση την κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στη Σαουδική Αραβία» εκτίμησε ο Δημήτρης Βίτσας. 

Όσον αφορά την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο κ. Βίτσας διεμήνυσε ότι «τα ζητήματα δική μας κυριαρχίας - αλλά και ευρωπαϊκής κυριαρχίας δεν είναι προς συζήτηση». «Εμείς πάντοτε θα προσγειωνόμαστε τελευταίοι και θα ελλιμενιζόμαστε τελευταίοι στο βαθμό που υπάρχουν παραβιάσεις» σημείωσε. 

Πηγή: skai.gr