Μανιάτης: Ακραίος προπαγανδιστής ο Τσίπρας - Ολοκληρώνει έτοιμα έργα

Για παλαιοκομματικές λογικές και ψέματα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος παρευρέθη στην τελετή εγκαινίων της Ιονίας Οδού.

Ο κ. Μανιάτης προέτρεψε τον πρωθυπουργό να αφήσει την προπαγάνδα εάν θέλει να είναι ειλικρινής με τους Έλληνες πολίτες.

«Για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας, σε μία σημαντική τελετή, ακραίος προπαγανδιστής. Μηδένισε το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων. Είπε ψέματα ότι το έργο ήταν έτοιμο κατά 50%, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι το παρέλαβε πάνω από 75% έτοιμο. Αγνόησε ότι έδωσε στους εργολάβους πάνω από 500 εκατ. ευρώ πανωπροίκι και κυρίως και πάνω από όλα, ξέχασε να πεις στους Έλληνες πολίτες ότι ήταν ο αρχηγός του κινήματος "Δεν Πληρώνω", που κατήγγειλε όλες τις συμβάσεις και βεβαίως μέσα στη Βουλή καταψήφισε οτιδήποτε είχαμε φέρει θετικό» ανέφερε ο κ. Μανιάτης.

«Αν θέλει ο κ. Τσίπρας να είναι ειλικρινής με τους Έλληνες πολίτες ας αναγνωρίσει, επιτέλους, ότι πρέπει να αφήσει πίσω την προπαγάνδα και τις παλαιοκομματικές λογικές και ας αντιμετωπίσει την Ιόνια Οδό, όπως και όλα τα έργα υποδομών, ως έργα ευημερίας, άρσης απομόνωσης των περιοχών, ως έργα που τα βρήκε έτοιμα σε πολύ μεγάλο βαθμό και απλώς ο ίδιος τα ολοκληρώνει. Ας συνειδητοποιήσει, για ακόμη μία φορά, ότι οι πολίτες δεν εξαπατώνται από τα συνεχή ψέματα του», πρόσθεσε.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, το ποσοστό εκτέλεσης του έργου «Ιονία Οδός» τον Ιανουάριο του 2015 ήταν 48% και τον Οκτώβριο του 2016, ανήλθε στο 86,2%. Σε αυτά τα δύο νούμερα αποτυπώνεται η πραγματικότητα του έργου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα που εξέδωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Πηγή: skai.gr