Κλείσιμο

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ για το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ

Ο πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και πατέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, Στέλιος Παππάς, τίθεται επικεφαλής μιας προσπάθειας να καθαρίσει «η κόπρος του Αυγεία» που δημιούργησαν στον ΟΑΣΘ, «αυτοί που για χρόνια απολάμβαναν τη στήριξη και την κάλυψη των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ», σχολιάζει το Μαξίμου.

Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία απαντά: «είμαστε σίγουροι ότι μεταξύ των εκατοντάδων βιογραφικών που υπεβλήθησαν για τη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ, αυτό του κ. Παππά ήταν το καλύτερο…Κατά σύμπτωση βέβαια ο κ. Παππάς είναι πατέρας του Υπουργού και στενού φίλου του πρωθυπουργού, κ. Νίκου Παππά».

«Οι εκπρόσωποι των πολιτικών δυνάμεων που έχουν βαρύτατες ευθύνες για το καθεστώς παρανομίας, διαπλοκής, σκανδάλων, κακοδιαχείρισης του ιδιωτικού πλην κρατικοδίαιτου ΟΑΣΘ, που συντηρήθηκε επί 6 δεκαετίες, όσο διαμαρτύρονται, τόσο περισσότερο εκτίθενται, απέναντι στους πολίτες της Θεσσαλονίκης», τονίζει με τη σειρά του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού σημειώνει πως ο Στέλιος Παππάς αναλαμβάνει τα καθήκοντα προέδρου με προσδιορισμένη χρονική διάρκεια θητείας και χωρίς αμοιβή. Με τον ορισμό της διοίκησης του νέου συγκοινωνιακού φορέα της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται η προσπάθεια εξυγίανσης των αστικών συγκοινωνιών της πόλης, σχολιάζει το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, 

Φανταζόμαστε ότι η επιλογή του κ. Ντίμη Αργυρόπουλου (στελέχους των ΑΝΕΛ) στο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ έγινε για να επιβραβευθεί το δημοκρατικό του ήθος, σημειώνει η Νέα Δημοκρατία. «Και αυτό γιατί όλοι θυμόμαστε την προτροπή του σε επίδοξους τρομοκράτες να «φυτέψουν» μια σφαίρα στον τότε Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα!»

Για την δήλωσή του αυτή, το 2013, το στέλεχος των ΑΝΕΛ είχε αργότερα δηλώσει μετανιωμένο, κάνοντας λόγο για «λάθος» και «επιπολαιότητα».




Πηγή: skai.gr