ΝΔ: Λίγη επαφή με την πραγματικότητα δεν βλάπτει κύριε Τσίπρα (Upd)

«Λίγη σεμνότητα και λίγη επαφή με την αλήθεια και την πραγματικότητα δεν βλάπτει κ. Τσίπρα...», σχολιάζει η ΝΔ με αφορμή το μήνυμα του πρωθυπουργού για την εργατική Πρωτομαγιά.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι η πραγματικότητα είναι ότι επί των ημερών του κ. Τσίπρα τα εισοδήματα των εργαζομένων μειώθηκαν. «Οι ελαστικές σχέσεις εργασίας έγιναν πλειοψηφία. Χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό. Η πτωτική πορεία της ανεργίας ανεκόπη. Χιλιάδες επαγγελματίες έκλεισαν τα βιβλία ή τις επιχειρήσεις τους. Και όσοι επιβίωσαν στενάζουν από την υπερφορολόγηση. Οι μόνοι ωφελημένοι εργαζόμενοι της περιόδου Τσίπρα είναι τα στελέχη της κομματικής του νομενκλατούρας», υπογραμμίζει η Πειραιώς.

Η απάντηση Τζανακόπουλου μέσω twitter

«Mετά την "αριστερή ιδεοληψία", όπως χαρακτηρίσατε στη @neademokratia, την επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας και το Πρωτομαγιάτικο μήνυμά σας για εμμονή σε "μεταρρυθμίσεις", μήπως αντί να επιτίθεστε στον πρωθυπουργό, πηγαίνατε μέχρι το Χίλτον να συμπαρασταθείτε στο ΔΝΤ;»,

έγραψε στο twitter, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας σε σχόλιο της ΝΔ για το μήνυμα του πρωθυπουργού για την εργατική Πρωτομαγιά.


 













Μακάριος Λαζαρίδης: Μιλάτε εσείς που πήρατε όλο το πακέτο του ΔΝΤ;

Απάντηση στον Δημήτρη Τζανακόπουλο, με ανάρτησή του στο Twitter, έδωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Με αφορμή ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και τη στάση της ΝΔ, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τού απάντησε με την εξής ανάρτηση: «Μιλάτε εσείς που πήρατε όλο το πακέτο του ΔΝΤ; Και μείωση αφορολόγητου & περικοπή συντάξεων! Τσίπρα έχετε, τσίπα δεν έχετε @d_tzanakopoulos».


 










Γεωργιάδης: Αυτή τη στιγμή επιδεικνύουν τις σκελέες σας ...

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο έδωσε και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης μέσω twitter.
Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ