Κλείσιμο

Μονομαχία Τσίπρα-Μητσοτάκη στο Twitter με «άρωμα»... Champions League

Διαδικτυακή κόντρα με «άρωμα» ποδοσφαίρου ξέσπασε αργά το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, με φόντο την πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Παρί Σεν Ζερμέν, για το Champions League.

«Τελικά, κ. Μητσοτάκη η Παρί Σεν Ζερμέν θα κερδίσει το Champions League όσο και η Ν.Δ. τις επόμενες εκλογές», σχολίασε μέσω Twitter ο Πρωθυπουργός, λίγη ώρα μετά από την πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της γαλλικής ομάδας.



Να σημειωθεί ότι την Τρίτη, απαντώντας σε ερώτηση χρήστη του Facebook για τον επόμενο νικητή του Champions League, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης είχε γράψει: «Ποντάρω στο outsider, την Παρί Σεν Ζερμέν».

Απαντώντας στον Πρωθυπουργό, μέσω Διαδικτύου, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε: «Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ...».



Ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς έγραψε στο Twitter: «Τελικά η Παρί θα κερδίσει το Champions League όσο το και το "ναι" στο δημοψήφισμα».

Πηγή: skai.gr