Μπόλαρης για Ξυδάκη: Η θέση της χώρας αταλάντευτα στην Ευρώπη

«Η θέση της χώρας είναι αταλάντευτα στην Ευρώπη» ξεκαθάρισε στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκος Μπόλαρης παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από προηγούμενη αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη στον ΣΚΑΪ περί δραχμής.

«Μπορεί οι μέρες να είναι δύσκολες, αλλά εκείνο που χρειάζεται απ’ όλους μας είναι σοβαρότητα και ψυχραιμία. Δεν έχουμε κανένα λόγο να πέφτουμε σε παγίδες. Η θέση της χώρας και του λαού είναι αταλάντευτα στην Ευρώπη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπόλαρης.

«Είναι η πολλοστή φορά που κυβερνητικά στελέχη αυτές τις τελευταίες μέρες αφήνουν αιχμές για επιστροφή στη δραχμή κι άλλες συναφείς τραγωδίες» σχολίασε από την πλευρά του στο περιστύλιο ο βουλευτής του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης.

«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση θα πρέπει υπεύθυνα να τοποθετηθεί όσον αφορά στο κλείσιμο της αξιολόγησης, να δώσει έναν ακριβή χάρτη των ενεργειών της, πότε θα κάνει τι, να σταματήσει αυτή η συζήτηση που μόνο κακά προξενεί. Και όσον αφορά το μέλλον. Μέλλον της χώρας έξω από το ευρώ και την Ευρώπη αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει» ξεκαθάρισε ο κ. Καρκατσούλης.

Υπέρ της «δημόσιας συζήτησης» για την επιστροφή στη δραχμή η οποία «δεν πρέπει να δαιμονοποιείται», αλλά κατά της επιστροφής στo νόμισμα, τάχθηκε πάντως αργότερα ο κ. Ξυδάκης, ανασκευάζοντας προηγούμενες αναφορές του στον σταθμό μας.

Πηγή: skai.gr