Ευ. Βενιζέλος: Αποτέλεσμα χυδαίου εκβιασμού οι εξελίξεις στο ΔΟΛ

Βολές Βενιζέλου, αφού είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση ότι ο ΔΟΛ κάλεσε τον Βασίλη Μουλόπουλο να συνδράμει στη προσπάθεια διάσωσης του εκδοτικού συγκροτήματος.

O πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, κάνει λόγο για «χυδαίο εκβιασμό που καιρό τώρα οργανώνουν οι κυβερνώντες» και «επίμονη στοχοποίηση ενός ανθρώπου σε πρόδηλη αδυναμία που βρίσκεται επιπλέον υπό την πίεση της ποινικής προδικασίας», που «έφεραν αποτέλεσμα».

«Την παράδοση των  ιστορικών εφημερίδων του δημοκρατικού προοδευτικού χώρου στα χέρια της ωμής εξουσίας της αδίστακτης εθνικολαϊκιστικής αριστεράς. Η απόλυτη παράδοση του δήθεν πανίσχυρου εκδότη, εκθέτει τους κυβερνώντες περισσότερο από το νόμο Παππά και την ακυρωτική απόφαση του ΣτΕ», αναφέρει ο κ. Βενιζέλος, με ανάρτησή του στο Facebook.
Προσθέτει ότι «υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας, πολυφωνίας, διαφάνειας. Μαθαίνουν τώρα όλοι  τι σημαίνει πραγματικά διαπλοκή. Δεν περνούν τέτοιες ακρότητες. Ευτελίζουν όμως μια παράδοση που πρέπει να την προστατεύσουν δημοσιογράφοι και αναγνώστες». 

Νωρίτερα, ο Βασίλης Μουλόπουλος «απεδέχθη προθύμως» την πρόταση του ΔΟΛ προκειμένου να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός.

Πηγή: skai.gr