Κλείσιμο

Γεννηματά: Σύσταση επιτροπής για την περίοδο από το 2001 έως σήμερα

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα ψηφίσει την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το παρασκήνιο των περσινών διαπραγματεύσεων, όπως είχε υπερψηφίσει και τη σύσταση επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, ώστε να «αποκαλυφθούν όλα», εξήγησε από το βήμα της Βουλής, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζήτησε να αποκαλυφθεί η αλήθεια, χωρίς «ιδεολογικό μέικ-απ» και όχι ως άλλοθι για συνέχιση «αντιλαϊκών πολιτικών» και επανέλαβε το αίτημα της παράταξής της για σύσταση παρεμφερούς εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση της περιόδου από το 2001 έως σήμερα. 

Η κ. Γεννηματά κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και την συγκυβέρνηση ότι δεν ενδιαφέρεται για τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο και την συνταγματική αναθεώρηση, αλλά τα χρησιμοποιεί για να ξεφύγει από την παρούσα πίεση που δέχεται και να σταματήσει ο ελληνικός λαός να ασχολείται με άλλα προβλήματα.

Η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο ιστορικά σταυροδρόμι, με την μεγαλύτερη κρίση από την μεταπολίτευση να ανακυκλώνεται, σημείωση η κ. Γεννηματά και απευθυνόμενη προς τα έδρανα της κυβέρνησης τόνισε: «Δεν προστατεύετε τους ποιος αδύναμους, αντίθετα, δημιουργείτε περισσότερους φτωχούς».


Πηγή: skai.gr