Διόδια

Σε εξέλιξη η μεγάλη επιστροφή μετά το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου και χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια του Ισθμού μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων

Κλείσιμο

Γεννηματά: Αντί να κουρευτεί το χρέος, κουρεύτηκε η απόφαση του 2012

Η απόφαση του Eurogroup είναι αρνητικά για τα ελληνικά συμφέροντα λόγω της πολύμηνης διαπραγμάτευσης του πρωθυπουργού αναφέρει σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Η Κυβέρνηση τα έδωσε όλα προκαταβολή και πήρε το… τίποτα σε δόσεις. Αντί να κουρευτεί το χρέος, κουρεύτηκε η απόφαση του 2012. Επικυρώθηκε το μνημόνιο για πάντα και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για έναν αιώνα» εξηγεί.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσθέτει ότι η ρύθμιση του χρέους παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες κατ’ επιταγήν του κυρίου Σόιμπλε.

Την ίδια στιγμή αναφέρει πως:


• Η μη αναδρομική επιστροφή του ΕΚΑΣ από τους δικαιούχους, η σύσταση του κοινωνικού ταμείου αλληλεγγύης, οι ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια και η λίστα ιδιωτικοποιήσεων, έμειναν μετεξεταστέα. Για όλα αυτά η Κυβέρνηση θα δώσει άμεσα επαναληπτικές εξετάσεις.
• Το ΔΝΤ «μένει Ελλάδα» και μάλιστα με συμπληρωματικό παράλληλο μνημόνιο.

«Παραμένει η απορία τι χειρότερο θα μας συνέβαινε χωρίς την πολύμηνη «διαπραγμάτευση» του κυρίου Τσίπρα. Η πολιτική τους επιβίωση πάνω από το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων. Η διατήρηση της καρέκλας τους μας κοστίζει ακριβά! Ποσό ακόμα;» καταλήγει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.


Πηγή: skai.gr