Νέο χυδαίο σόου Κασιδιάρη, αποκάλεσε «πόρνες» τα κυβερνητικά στελέχη

Με το «καλημέρα σας» άρχισαν τα όργανα στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την έναρξη της συζήτησης πάνω στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της αξιολόγησης.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, αναβιώνοντας τις παλιές εποχές που η Χρυσή Αυγή μετέτρεπε το Κοινοβούλιο σε γήπεδο, επιδόθηκε σε ένα απίστευτο υβριστικό παραλήρημα.

Έχοντας κοκκινίσει από τα νεύρα και με τη φωνή του να έχει ανέβει στα υψηλότερα επίπεδα που αντέχουν οι φωνητικές του χορδές, εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, φτάνοντας στο σημείο να χρησιμοποιήσει ακόμη και εκφράσεις που ταιριάζουν μόνο σε χαμαιτυπείο, να αποκαλέσει «πόρνες» τα κυβερνητικά στελέχη.

«Πόρνες των νταβατζήδων και των ξένων τοκογλύφων έχετε καταντήσει. Και μας φέρατε νύχτα ένα cd με 7.500 σελίδες που ξεπουλάτε τα πάντα. Σας το επιστρέφουμε», είπε ωρυόμενος ο χρυσαυγίτης βουλευτής, πετώντας ταυτόχρονα με μένος το επίμαχο cd προς τα υπουργικά έδρανα και δίνοντας επί της ουσίας το σήμα στην πτέρυγα του κόμματός του να προκαλέσει χάος.

Το επεισόδιο δεν έλαβε μεγάλη έκταση, χάρη στην άμεση αντίδραση, του προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος ζήτησε να κλείσουν το μικρόφωνο του κ. Κασιδιάρη, υπογραμμίζοντας με αυστηρό ύφος: «Δεν έχετε το λόγο κύριε Κασιδιάρη.

»Και σας λέω ότι είναι αντικοινοβουλευτικό αυτό που κάνετε και σας εγκαλώ στην πράξη. Και το κάνετε ενώ στα θεωρεία είναι 50 μαθητές από την Καλαμαριά για να κάνετε θέατρο».

Οι φωνές και οι απρεπείς εκφράσεις από πλευράς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν κόπαζαν, ωστόσο, ο κ. Κακλαμάνης ήταν ξεκάθαρος και υψώνοντας τη φωνή του είπε: «Καθίστε κάτω δεν έχετε το λόγο. Σιωπή!», δίνοντας τέλος στο σόου.
Πηγή: Ναντίν Χαρδαλιά