ΠΑΣΟΚ: Ο Μάρδας συνδέει την προστασία των προσφύγων με τον τραπεζικό τους λογαριασμό

«Ο Μάρδας συνδέει την προστασία των προσφύγων με τον τραπεζικό τους λογαριασμό» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τη δήλωση του αρμόδιου για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις υφυπουργού Εξωτερικών στον ΣΚΑΪ ότι η κυβέρνηση θα αναζητήσει επενδύσεις σε πρόσφυγες και μετανάστες.

«Ο Υπουργός της "δεύτερης φορά αριστερά" κυβέρνησης συνδέει την οφειλόμενη, ηθικά και νομικά, προστασία των προσφύγων με τον τραπεζικό τους λογαριασμό.Είναι προφανές ότι η "αξιοπρέπεια" και το "ηθικό πλεονέκτημα" του ΣΥΡΙΖΑ αφού λιάστηκαν, εξαφανίστηκαν» αναφέρει σκωπτικά η Χαριλάου Τρικούπη.

Δριμεία επίθεση στον υφυπουργό Εξωτερικών εξαπέλυσε μέσω του σταθμού μας και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος. «Ο Μάρδας δεν ξέρει τι τού γίνεται (...) Να πάει στη NASA» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πέρσι λιάζονταν, φέτος είναι εν δυνάμει επενδυτές. Η υποκρισία στο μεγαλείο της» σχολίασε ο ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Νίκος Ανδρουλάκης παραθέτοντας μια φωτογραφία με την άθλια κατάσταση στην οποία ζουν οι μετανάστες στην Ειδομένη.

Πηγή: skai.gr