Κωνσταντοπούλου: Δυνατή η βίαιη προσαγωγή Στουρνάρα, με αιχμές κατά Φλαμπουράρη

Νέα σκληρή επίθεση στον Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τη Βουλή, υποστηρίζοντας ότι είναι δυνατή η «βίαιη προσαγωγή» του διοικητή της ΤτΕ ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας και καταγγέλλοντας ως «πλαστή» τη χθεσινή ανακοίνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ περί μη συμμετοχής σε περαιτέρω συνεδριάσεις.

Μιλώντας στον απόηχο της άρνησης του διοικητή της ΤτΕ να εμφανιστεί ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής για την υπόθεση Siemens, η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε πως αν συμμετείχε ο απαραίτητος αριθμός βουλευτών στις συνεδριάσεις θα ήταν δυνατή η βίαιη προσαγωγή του, και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να γνωστοποιήσει μέχρι το βράδυ την αντικατάσταση των βουλευτών που δεν ήλθαν.

«Αυτοί που αρνούνται να έρθουν εμποδίζουν την συνεδρίαση και τη βίαιη προσαγωγή», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας μάλιστα πως με τις κινήσεις της η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ συμπράττει στο να μην υπάρξει απαιτούμενη συνεδρίαση.

Χαρακτήρισε μάλιστα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ως πρόσωπα που «έχουν διαλύσει όλες τις συλλογικές διαδικασίες εμφανίζουν χαρτοπολεμικές ανακοινώσεις», ενώ αποκάλεσε την ανακοίνωση της μη συμμετοχής σε εργασίες της Βουλής ως «ανυπόστατο» και «πλαστό έγγραφο».

Μάλιστα, η κ. Κωνσταντοπούλου ισχυρίστηκε πως ο Αλέκος Φλαμπουράρης της είχε ζητήσει να «μην ζορίζει» την υπόθεση Στουρνάρα, υποστηρίζοντας ότι απάντησε στον υπουργό Επικρατείας πως θα προτιμήσει να κάνει ότι δεν άκουσε «τέτοιες παρακλήσεις». «Ενημέρωσα τον Τσίπρα ο οποίος εξεπλάγη, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι», συμπλήρωσε.
Πηγή: skai.gr