ΝΔ: Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας ο έμπορος του πόνου Λαζόπουλος

Οξεία επίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο, εξαπέλυσε σήμερα Τετάρτη η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη κάνοντας λόγο για «χυδαιότητα».

«Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας» αναφέρει στη δήλωσή της η κ. Σπυράκη.

«Βέβαια, παρέλειψε να μας πει για ποιο λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας. Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα, είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα;» προσθέτει.

«Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;» σημειώνει ακόμη η εκπρόσωπος της ΝΔ.

Τι είπε ο ηθοποιός

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, ο κ. Λαζόπουλος υποστήριξε ότι «αν κάποτε βρεθούν πραγματικοί εισαγγελείς σε αυτή τη χώρα, Αδωνις, Πλεύρης κ.λπ. θα μπουν φυλακή». Υπενθύμισε ακόμη ύποπτες, όπως τις χαρακτήρισε, επερωτήσεις που έκανε στη Βουλή για τα υποβρύχια και τα ελικόπτερα Super Puma ο κ. Γεωργιάδης.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι δεν έκανε κανένα μοντάζ  στο περιβόητο βίντεο με την συνομιλία του Παύλου Χαϊκάλη με τον Γιώργο Αποστολόπουλο, αλλά «απλώς καθάρισε τον ήχο και δυνάμωσε το διάλογο».

«Εγώ καθάρισα τον ήχο. Δυνάμωσα τον διάλογο για να καταλαβαίνουν. Δεν τα μοίρασα εγώ, δεν πείραξα καμία φράση. Δεν έκοψα καμία φράση. Εγώ το έδωσα στον Χαϊκάλη και όταν με ρώτησε ο Παπαδάκης, τι να πω; δεν ξέρω; Αφού ξέρω... Να κάνω τον μαλ....;» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Πηγή: skai.gr