Τσίπρας: Ο Σαμαράς έφθασε στο τελευταίο σκαλοπάτι του τρόμου - Κάλπικες υποσχέσεις

Οξεία επίθεση στον πρωθυπουργό από την Καλαμάτα εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορώντας τον ότι «έφθασε στο τελευταίο σκαλοπάτι του τρόμου και ανέδειξε σε επιχείρημα κατά του ΣΥΡΙΖΑ τη γαλλική τραγωδία και τη βαρβαρότητα των τζιχαντιστών».

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ εξαγγέλλει ανοιχτά σύνορα παντού για να περνάνε ελεύθερα οι λαθρομετανάστες, μοιράζει αδιακρίτως ιθαγένειες και ανακοινώνει γκρέμισμα του φράκτη στον Έβρο» δήλωση που επανέλαβε την Κυριακή και η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

«Η πολιτική χυδαιότητα, σε όλο της το μεγαλείο και ακροδεξιός παραλογισμός σε όλο του το βάθος» σχολίασε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι «ήδη πνίγει τον κ. Σαμαρά το κύμα κατακραυγής από γαλλικά και ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης.»

Αναφερόμενος στην χθεσινή (Σάββατο) ομιλία του πρωθυπουργού, στην οποία παρουσίασε το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «αφού ο κ. Σαμαράς είδε ότι δεν κερδίζει τίποτα παριστάνοντας τον μπαμπούλα και φοβερίζοντας τον κόσμο, άλλαξε στρατηγική στη μέση της καμπάνιας».

«Το γύρισε στις γνώριμες για εκείνον κάλπικες προεκλογικές υποσχέσεις. Όπως όμως λέει ο λαός μας, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Την ώρα που ο Πρωθυπουργός της χώρας μαζί με τους ηγέτες του Ελεύθερου κόσμου δίνουν ενωμένοι τη μάχη κατά της τρομοκρατίας, ο κ. Τσίπρας επιλέγει τις ύβρεις και την αθλιότητα» απάντησε η ΝΔ.
Πηγή: skai.gr