Αιχμές Βούλτεψη για τη δήλωση Παπούλια περί υποχώρησης της δημοκρατίας

Αιχμές για τη δήλωση του Κάρολου Παπούλια περί υποχώρησης της δημοκρατίας στην περίοδο της κρίσης άφησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

«Υποθέτω ότι ο κύριος Πρόεδρος [της Δημοκρατίας] εννοεί ότι υποχωρούμε στην αντίληψή μας για το τι είναι Δημοκρατία», σχολίασε η κ. Βούλτεψη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

«Έχουμε φτάσει στο σημείο να ταυτίζουν ορισμένοι το μνημόνιο με τη Χούντα», συμπλήρωσε.

«Χούντα δεν είναι να σου κόβουν το μισθό και τη σύνταξη, χούντα είναι να μην έχεις ελευθερία, να έχει καταργηθεί το κοινοβούλιο, βασανιστήρια, φυλακίσεις, εξορίες, ξερονήσια, απαγόρευση συναθροίσεων, απεργιών, διαδηλώσεων, και επειδή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σήμερα θα παραστεί στα κτήρια του πρώην ΕΑΤ - ΕΣΑ [...] να καταλάβουμε επιτέλους όλοι ότι είναι άλλο πράγμα να κινδυνεύει μια χώρα από χρεοκοπία και να λαμβάνει μέτρα και άλλο πράγμα η Χούντα, διότι τότε δικαιολογούνται τα φαινόμενα της Χ.Α», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Σε ερώτηση αν η κυβέρνηση θα δεχτεί τις ψήφους της Χρυσής Αυγής για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τον Μάρτιο, απάντησε ότι η Χρυσή Αυγή στηρίζει όλες τις πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας πως αυτό φαίνεται καθημερινά.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ