Κλείσιμο

Πάγκαλος: Το βιβλίο του Κουφοντίνα είναι βιβλίο ενός καθάρματος

Δριμεία επίθεση στον φυλακισμένο τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα, τον οποίο αποκάλεσε κάθαρμα, στον εκδοτικό οίκο Λιβάνη που εξέδωσε το βιβλίο του, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Δεν θα αγοράσω το βιβλίο αυτό και θεωρώ απαίσια τη συμπεριφορά αυτών που το εξέδωσαν και απαράδεκτη αυτών που το πουλάνε (...) πρόκειται για ένα βιβλίο ενός καθάρματος που το μόνο που κάνει είναι να περιγράφει αυτό που παραμένει και θέλει να είναι και στο μέλλον – δηλαδή, ένα κάθαρμα».

«Για μία ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίρνει καθαρή θέση στα θέματα της τρομοκρατίας» σχολίασε ακόμη ο πρώην υπουργός για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσον αφορά το επίμαχο βιβλίο.

Αναφερόμενος εξάλλου στο νέο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη Το Ποτάμι, εμφανίστηκε θετικός, λέγοντας ότι «ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι θα θέσει το θέμα Εκκλησίας-Κράτους. Να το δούμε, διότι αυτή τη στιγμή δεν το θέτει κανείς. Το έθεσαν κάποιοι για να πάρουν ψήφους, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά αρχίζει (ο Θεοδωράκης) και λέει κάτι συγκεκριμένο».

Όσον αφορά το γιατί δεν παρέστη στην συγκέντρωση της «Ελιάς» ανέφερε ότι δεν πήγε για τον απλούστατο λόγο ότι δεν τον κάλεσαν: «Εγώ δεν πήγα, διότι δεν εκλήθην και εκπλήσσομαι αφάνταστα όταν βασικό στέλεχος και συνεργάτης στενός του κ. Βενιζέλου με εξύβρισε γιατί δεν πήγα στην «Ελιά». Πώς να πάω αφού δεν με έχουν καλέσει; Θεώρησα ότι με έχουν αποκλείσει, και καλώς το έκαναν, αν το έκαναν, αφού αυτοί είναι διοργανωτές» σημείωσε ο κ. Πάγκαλος.
Πηγή: skai.gr