Στήριξη Σγουρού προτείνουν υπουργοί και δήμαρχοι της ΝΔ

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής ο νυν περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, ενώ την ίδια ώρα όλο και περισσότεροι υπουργοί, βουλευτές και δήμαρχοι της Νέας Δημοκρατίας προτείνουν δημόσια την επίσημη στήριξη Σγουρού από τη ΝΔ.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου, την Κυριακή στον ΣΚΑΪ, ότι ο κ. Σγουρός έχει επιτελέσει σημαντικό έργο.

Με καλά λόγια έχει αναφερθεί στο Γιάννη Σγουρό τις τελευταίες μέρες ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ μετά των «γαλάζιων» δημάρχων που στηρίζουν τον κ. Σγουρό είναι ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης και Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης.

«Υπάρχει ένας γόνιμος διάλογος», δήλωσε τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Αναζητείται ένας υποψήφιος που να έχει τα εχέγγυα του ρόλου», προσέθεσε.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου είπε ότι δεν μαζεύουν με τον ίδιο τρόπο τα σκουπίδια οι μνημονιακοί με τους αντιμνημονιακούς περιφερειάρχες, γιατί οι πρώτοι θα παίξουν με εργολαβικά συμφέροντα.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ