Μιχαλολιάκος: Μπορούμε να πηγαίνουμε τη χώρα κάθε μήνα σε εκλογές

Με εκλογές κάθε μήνα και «πολιτικό σεισμό» προκειμένου να «προστατεύσει» το κόμμα του απείλησε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

«Μπορούμε να πηγαίνουμε τη χώρα κάθε μήνα σε εκλογές προκειμένου να προστατεύσουμε το κόμμα μας», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Βεργίνα tv ο κ. Μιχαλολιάκος, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εθελοντικής παραίτησης βουλευτών της ΧΑ από τις έδρες τους, κίνηση που θα προκαλούσε επαναληπτικές εκλογές σε ορισμένες περιφέρειες.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΧΑ αρνήθηκε ότι το κόμμα διαθέτει τάγματα εφόδου ή ότι γνώριζε το δράστη της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

Στρέφοντας το βλέμμα του στο πολιτικό σκηνικό, ο κ. Μιχαλολιάκος απέρριψε ως «στημένες» τις δημοσκοπήσεις που καταδεικνύουν τη μείωση της εκλογικής επιρροής της Χρυσής Αυγής έπειτα από τη δολοφονία Φύσσα, αντιτείνοντας πως το ποσοστό του κόμματος είναι πάνω από 20%.

«Η αδικία δεν θα περάσει. Θα πολεμήσουμε με κάθε μέσο», συμπλήρωσε.

Καταδίκασε δε ως «κουκουλοφόρους», «πληρωμένους» και «πρώην τοξικομανείς», τα πρώην στελέχη της οργάνωσης που έχουν καταθέσει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για την έκνομη δράση της Χρυσής Αυγής.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ