Μιχαλολιάκος: Θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για να υπερασπιστούμε την πολιτική μας τιμή

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά άφησε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, χωρίς ωστόσο να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τα σενάρια που θέλουν την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του να παραιτείται σύσσωμη.

Ο κ. Μιχαλολιάκος σε δηλώσεις του τόνισε ότι «αν η χώρα μπει σε κύκλο αποσταθεροποίησης δεν θα είναι υπεύθυνη η Χρυσή Αυγή αλλά αυτοί που τη δαιμονοποιούν και τη χτυπούν με τόσο βρώμικο και παράνομο τρόπο».

Μάλιστα σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το αν αποσταθεροποιείται η χώρα αν παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυγής, ο κ. Μιχαλολιάκος λακωνικά απάντησε «Όλα είναι ανοιχτά. Η Χρυσή Αυγή αμύνεται».

Επανέλαβε ότι το κόμμα του θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τη τιμή του και την πολιτική του οντότητα και «μέσα στα πλαίσια των νόμιμων συνταγματικών δικαιωμάτων μας θα εξαντλήσουμε κάθε μέσον προκειμένου να υπερασπιστούμε την πολιτική μας τιμή. Όλα είναι ανοικτά» είπε χαρακτηριστικά.

Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής υποστήριξε επίσης ότι το κόμμα του «είναι ένα νόμιμο πολιτικό κίνημα του οποίου η άνοδος δυσαρέστησε αυτούς που λεηλατούν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού επί δεκαετίες αυτούς που ξεπουλάνε την πατρίδα μας σήμερα κομμάτι κομμάτι» και χαρακτήρισε «εγκληματίες και εγκληματική συμμορία» αυτούς «οι οποίοι χρεοκόπησαν τη χώρα και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία» .
Πηγή: Πηνελόπη Γκάλιου