Κλείσιμο

Χατζησωκράτης: Η ΕΡΤ δεν είναι το μοναδικό ζήτημα μεταξύ των εταίρων

«Το θέμα της συμφωνίας στον τρόπο λειτουργίας της τρικομματικής κυβέρνησης είναι μείζον» σχολίασε στο ΣΚΑΪ ο υπεύθυνος Τομέα Οικονομικής Πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημητρης Χατζησωκράτης ενόψει της αποψινής συνάντησης των κυβερνητικών εταίρων.

Ο κ. Χατζησωκράτης σημείωσε δε, ότι η ΕΡΤ δεν είναι το μοναδικό ζήτημα συζήτησης. Είπε ότι η χρόνια που πέρασε ήταν δύσκολη για την συγκυβέρνηση ωστόσο οδήγησε την χώρα μακριά από την χρεοκοπία. Τονισε ακόμη ότι πρέπει να αποφευχθούν οι εκλογές.

Σημειώνεται ότι μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό και τον Ευάγγελο Βενιζέλο την Τετάρτη στο Μαξίμου ο Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι «καταβάλλω κάθε προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει λύση, ώστε να επαναλειτουργήσει με όλες τις συχνότητες η δημόσια ραδιοτηλεόραση με κανονικό πρόγραμμα. Το αντικείμενο ήταν αυτό, αλλά και τα ζητήματα της λειτουργίας της τρικομματικής κυβέρνησης, που στηρίζεται από τρία κόμματα και πρέπει να εξασφαλίζει τον κοινό τόπο, την κοινή θέση και την κοινή απόφαση. Προέχει το συμφέρον του λαού.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ