Κλείσιμο

Ν. Μιχαλολιάκος για Κανέλλη, Δούρου: Θέλανε ισότητα (video)

Για «ατυχές συμβάν» και για «παγίδα» που «έστησαν» στον Ηλία Κασιδιάρη κάνει λόγο ο επικεφαλής της Χρυσή Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος σχολιάζοντας την επίθεση Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου.

«Θέλανε ισότητα» δηλώνει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στο κυπριακό κανάλι Sigmalive ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, κληθείς να απαντήσει κατά πόσο είναι σωστό, ένας άντρας, να κτυπά με αυτό τον τρόπο μια γυναίκα. Αναφέρει δε ότι η Λιάνα Κανέλλη «έχει άδεια οπλοφορίας, έχει πετάξει ποτήρια, προκαλεί».

«Ο τόπος δεν σώθηκε ποτέ από εκλογές. Αυτή είναι μια ιστορική διαπίστωση» ισχυρίζεται.

Για το φασιστικό χαιρετισμό αναφέρει μεν ότι δεν είναι ο επίσημος χαιρετισμός του κόμματος, προσθέτει όμως ότι «τον χρησιμοποιούσαν οι έλληνες στον μεσοπόλεμο στο καθεστώς της 4ης Αυγούστου. Ήταν ο χαιρετισμός των εθνικιστών ολόκληρης της Ευρώπης, δεν ήταν αποκλειστικά των Γερμανών.»

Ο κ. Μιχαλολιάκος
εξισώνει δε, τη Χρυσή Αυγή με τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ. «Οι κομμουνιστές φασίστες, συμμορίτες κλπ. αποκαλούσαν τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ. Η προπαγάνδα τους δεν περνάει» δηλώνει.

Για σκηνοθετημένα γεγονότα μιλάει στο μεταξύ σε ανακοίνωσή του ο Ηλίας Κασιδιάρης με αφορμή το περιστατικό με τις κ. Κανέλλη και Δούρου.

Όλη η συζήτηση:

Πηγή: skai.gr