Κλείσιμο

ΠΑΣΟΚ: Προσπάθεια για μία μεγάλη συγκέντρωση την Παρασκευή στο Σύνταγμα

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση στην Ιπποκράτους ενόψει της ανοικτής συγκέντρωση την Παρασκευή (19:00), στο Σύνταγμα, με σκοπό να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα στους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Τις τελευταίες ώρες οι συνεργάτες του κ. Βενιζέλου και τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να συσπειρώσουν όσους είναι απογοητευμένοι και να τους πείσουν να δώσουν την ψήφο στον Ευάγγελο Βενιζέλο, σε μια αναμέτρηση που ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όπως είπε και στη συνέντευξη στον GUARDIAN, θεωρεί ως την κρισιμότερη από το 1974.

Η προσπάθεια του κ. Βενιζέλου είναι έστω και το πρωί της Κυριακής να πειστεί το εκλογικό σώμα ότι θα γίνουν πράξη τα περί υπέρβασης του Μνημονίου και εξόδου από την κρίση σε βάθος τριετίας.

Το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς στα γραφεία του ΟΛΠ στον Πειραιά, παρουσία του Γιώργου Ανωμερίτη.

Στις δύο το μεσημέρι, θα παραχωρήσει την καθιερωμένη διακαναλική συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο. Το απόγευμα θα δει συνδικαλιστές στην Ιπποκράτους και το βράδυ θα βρεθεί σε ειδική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για τις γυναίκες.
Πηγή: Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος