Λ. Παπαδημος προς υπουργούς: Ολοκληρώστε άμεσα τις υποχρεώσεις σας

Να ολοκληρώσουν άμεσα τις υποχρεώσεις των υπουργείων τους, ζήτησε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος από τους τους υπουργούς, τονίζοντας πως υπάρχουν ορισμένα υπουργεία που τις έχουν ολοκληρώσει κατά 80% και άλλα μόνο κατά 30%.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η διαμάχη των υπουργών Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη και Μεταφορών Μ. Βορίδη για την Αμυγδαλέζα.

Σε συνομιλία με δημοσιογράφους ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα λειτουργήσει το κέντρο φιλοξενίας στην Αμυγδαλέζα

Από την πλευρά του ο Μάκης Βορίδης επανέλαβε ότι η χρησιμοποίηση των λυόμενων θα είναι παράνομη πράξη, καθώς αυτά ανήκουν στο υπουργείο Μεταφορών.

Νωρίτερα, ο κ. Παπαδήμος σε ομιλία εκδήλωσης των του με αντικείμενο «Εθνική στρατηγική για τις εξαγωγές», προέβη σΣε μια πολιτική παρέμβαση, στην οποία δεν άφησε να κρυφτεί η αγωνία του για το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 6ης Μαΐου.

Τόνισε ότι «αν μείνουμε σταθερά προσηλωμένοι στους στόχους, θα υπάρξει σταθεροποίηση, βελτίωση και ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας από το δεύτερο μισό του 2013. Για μια χώρα σαν την Ελλάδα, έχει σημασία η ενιαία αγορά και το κοινό νόμισμα».

Ο πρωθυπουργός κατέστησε δε σαφές ότι η ανταγωνιστικότητα ανακτάται με εφαρμογή του προγράμματος και με τις θυσίες του ελληνικού λαού. Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ


Πηγή: skai.gr