Ξεκινούν οι περιοδείες Βενιζέλου ανά την Ελλάδα

Tην πρώτη προεκλογική ομιλία του στο κλειστό γήπεδο του Μίλωνα, στη Ν. Σμύρνη, θα απευθύνει την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Την Παρασκευή, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα απευθύνει ομιλία στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, ενώ το Σάββατο, αντί της περιοδείας σε Χανιά και Ρέθυμνο, όπως σχεδιαζόταν αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος θα περιοδεύσει στη Λαμία, όπου αρχικά θα έχει συναντήσεις με τοπικούς πολιτικούς άρχοντες στο δημαρχείο της πόλης και στη συνέχεια θα απευθύνει ομιλία από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την Κυριακή ο κ. Βενιζέλος θα περιοδεύσει σε Κοζάνη και Ιωάννινα, όπου θα απευθύνει ομιλίες.

Μετά τις πρώτες αυτές περιοδείες, σύμφωνα τουλάχιστον με τον έως τώρα προγραμματισμό, την ερχόμενη εβδομάδα ο κ. Βενιζέλος θα παραθέσει διαδοχικές συνεντεύξεις Τύπου σε περιφερειακά μέσα, την επόμενη Τρίτη, την επόμενη Τετάρτη και την επόμενη Πέμπτη, αντίστοιχα, κατά τα πρότυπα της αποψινής διακαναλικής συνέντευξης Τύπου προς τοπικά Μέσα Ενημέρωσης της Κρήτης.

Τέλος, στον προγραμματισμό περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, σειρά διαδικτυακών συνεντεύξεων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.
Πηγή: skai.gr