Ευ. Βενιζέλος: Την Κυριακή αρχίζουμε ανανεωμένοι συναισθηματικά και πολιτικά

«Tην Κυριακή αρχίζουμε ανανεωμένοι συναισθηματικά και πολιτικά», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσιάζοντας τις θέσεις του για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Απηύθυνε άνοιγμα στα στελέχη και μη του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως η πόρτα του ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτή για όλους και η πολιτική διαφωνία είναι θεμιτή και ευπρόσδεκτη.

Πρόταξε μάλιστα την εικόνα ενός ΠΑΣΟΚ που θα ενώσει την Κεντροαριστερά, εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι θα πετύχει πανστρατιά, με τη συμμετοχή και όσων για διάφορους λόγους έχουν φύγει από το κόμμα.

Ο μοναδικός υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος είπε ότι στόχος είναι η νίκη και η πρωτιά. Ο κ. Βενιζέλος απέφυγε να προσδιορίσει πως θα κινηθεί μετά τις εκλογές λέγοντας ότι την απάντηση θα την δώσει ο έλληνας πολίτης.

Ωστόσο συμπλήρωσε, δεν μπορούμε να συμπράξουμε με το δεξιό ή ακροδεξιό τυχοδιωκτισμό, ούτε να συνεργαστούμε με τον αριστερό τυχοδιωκτισμό, με τα κόμματα της δραχμής.

Ερωτηθείς για τις συζητήσεις περί εξόδου της Ελλάδας απάντησε ότι η θέση της χώρας είναι αμετάκλητα μέσα στο ευρω.

Είπε επίσης ότι η επόμενη Κυριακή είναι ευκαιρία συσπείρωσης του ΠΑΣΟΚ, είναι ευκαιρία «να αρχίσουμε την πορεία μας προς το λαό, την κοινωνία, το εκλογικό σώμα εν όψει των εκλογών που δεν θα αργήσουν», συμπληρώνοντας πως απομένουν έξι με επτά εβδομάδες.
Πηγή: skai.gr