Κλείσιμο

Αν. Σαμαράς: Το ΠΑΣΟΚ θέλει συγκυβέρνηση για να μας κάνει και εμάς ζημιά

«Μην ακούω τώρα περί ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνησης. Το ΠΑΣΟΚ χαμένο είναι και δεν έχει τίποτε άλλο να χάσει». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Όπως είπε ο κ. Σαμαράς, «το ΠΑΣΟΚ θέλει να φαινόμαστε παρέα, για να μας κάνει και εμάς ζημιά. Συνενόχους ψάχνουν και κοιτάνε πίσω. Εμείς κοιτάμε μπροστά και έχουμε άλλο κώδικα αξιών και άλλο πρόγραμμα: Με σημαία μας την ανάπτυξη για να βγούμε από 'δω που μας έφεραν».

Αναφερόμενος στη νέα δανειακή σύμβαση ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι κερδίζουμε χρόνο και ανάσα, ενώ αντιθέτως -όπως είπε -, «το προηγούμενο Μνημόνιο ούτε κέρδιζε χρόνο, ούτε κούρευε το χρέος, ανέβαζε τα επιτόκια και πάνω απ' όλα σκότωνε και τελικά σκότωσε την οικονομία».

«Εγώ ανάπτυξη ζητούσα τότε, για πρόγραμμα με προτεραιότητα στην Ανάπτυξη μιλάω και τώρα. Και ενώ τότε, ήμασταν μόνοι μας, τώρα και μέσα και έξω από την Ελλάδα όλο και περισσότεροι συμφωνούν μαζί μας. Αυτή είναι η αλήθεια χωρίς φτιασιδώματα», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ και κατέληξε:

«Αυτό είναι το δικό μας κάλεσμα. Προσκλητήριο σε όλους, για ενότητα στην εθνική προσπάθεια, να σηκωθεί η Ελλάδα και πάλι στα πόδια της.»

Πηγή: kathimerini.gr
Πηγή: skai.gr