ΛΑΟΣ: Το ΠΑΜΕ διώχνει και τον συνεδριακό τουρισμό

Σφοδρή επίθεση στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό εξαπέλυσε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος του κόμματος στο προσκείμενο στο ΚΚΕ Πανεργατικό Μέτωπο με αφορμή τις κατά καιρούς κινητοποιήσεις τους.

«Οι άφρονες του ΠΑΜΕ να συνειδητοποιήσουν ότι με τις ακρότητές τους - εκτός από κρουαζιερόπλοια - διώχνουν και τον συνεδριακό τουρισμό», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ με αφορμή την ακύρωση συνεδρίων.

«Το θέμα είναι μέχρι πού μπορούμε να ανεχτούμε την επίθεσή τους κατά της Ελληνικής οικονομίας», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO, ο αριθμός των διοργανώσεων που προγραμματίζονται για το 2012 καταγράφει ήδη μείωση της τάξης του 50% σε σχέση με το 2011, ενώ το ποσοστό συρρίκνωσης των διεθνών συνεδρίων για το 2012 εκτιμάται σε 35%.

Διαβεβαιώσεις ότι δεν θα απεργήσουν στην Ελλάδα οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και δεν θα υπάρχουν άλλες απεργίες ή επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ζητούν οι διοργανωτές συνεδρίων προκειμένου να διοργανώσουν συνέδρια στην πρωτεύουσα. Τι δήλωσαν στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματικών Οργανωτών Συνεδρίων, Ντίνος Αστράς.
Πηγή: skai.gr