Κλείσιμο

Π. Παυλόπουλος: Τίποτε δεν εξαρτάται από εδώ και πέρα από την αντιπολίτευση

«Τίποτε δεν εξαρτάται από εδώ και πέρα από την αντιπολίτευση» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο στούντιο του ΣΚΑΪ με τους βουλευτές του ΛΑΟΣ Θανάση Πλεύρη και τον προσκείμενο στη Δημοκρατική Συμμαχία βουλευτή Γιώργο Κοντογιάννη.

«Η πολιτική Παπανδρέου μας οδήγησε εκεί που μας οδήγησε. Όταν αποτυγχάνει πλήρως στην πολιτική του λεει όλοι μαζί να βάλουμε πλάτη. Για να σωθεί η Ελλάδα πρέπει να τη σώσει ο πρωθυπουργός που είναι γαντζωμένος στην καρέκλα. Τίποτε δεν εξαρτάται από εδώ και πέρα από την αντιπολίτευση» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος.

Την αγωνία του για το μέλλον της χώρας εξέφρασε ο Θανάσης Πλεύρης. «Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή διακυβεύεται ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας, δεν έχουμε διασφαλίσει ούτε την 6η δόση, και τα ‘παιδία παίζει» ανέφερε.

«Και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί (σ.σ: Παπανδρέου – Σαμαράς) δεν μπορούνε να κάτσουν σε ένα τραπέζι και μιλάνε μέσω των καναλιών. Καταστρέφεται η πατρίδα, στο εξωτερικό αναρωτιούνται πώς θα ξεμπλέξουμε με αυτούς. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Ή ευρωπαϊκός προσανατολισμός ή πτώχευση» υπογράμμισε ο κ. Πλεύρης.

Από την πλευρά του ο κ. Κοντογιάννης επιτέθηκε στη ΝΔ, δηλώνοντας ότι «δεν μπορεί το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευση να βγάζει την ουρά του απ’ έξω, να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο και να ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου». «Ο καθένα να αναλάβει τις ευθύνες του» πρόσθεσε.
Πηγή: skai.gr