Κλείσιμο

Κρεμαστινός: Ψήφος εμπιστοσύνης η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

«Ο πρωθυπουργός να ακούσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα». Αυτό δήλωσε στον ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός, ο οποίος άφησε αιχμές για το περιβάλλον του κ. Παπανδρέου.

«Οι πρωθυπουργοί γενικώς ακούν λίγους ανθρώπους που είναι το περιβάλλον τους, αλλά τα περιβάλλοντα γενικώς ενδιαφέρονται για την τύχη τους την επομένη ημέρα και όχι για τον πρωθυπουργό. Να ακούσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κρεμαστινός.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ευθέως ότι θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο: «Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου αποτελεί ουσιαστικά ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να προβληματιστεί για τα επακόλουθα, αν εμφανιστεί στις Βρυξέλλες υπό παραίτηση ο πρωθυπουργός και δεν θα εκταμιευτεί η 6η δόση» προειδοποίησε.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, «η αξιωματική αντιπολίτευση λεει όχι μόνο εκλογές αλλά και επαναληπτικές εκλογές, κάτι που συμβαίνει όχι μόνο εκταμίευση αλλά και χρεοκοπία με τις αλλεπάλληλες εκλογές. Ποιος βουλευτής εχέφρων θα αναλάβει στις πλάτες του αυτή την ευθύνη; Εγώ τουλάχιστον δεν την αναλαμβάνω» υπογράμμισε.

Για τη σημερινή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ διερωτήθηκε «πού είναι οι καλοί δικαστές; Πώς αντιδρούν;».

«Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στους δρόμους και στις πλατείες ο επόμενος προϋπολογισμός θα έχει την τύχη του προηγουμένου. Ο μόνος δρόμος είναι μη μονοκομματική κυβέρνηση» επανέλαβε.

«Θα ήθελα τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά να πάνε μαζί στις Βρυξέλλες, και να συμμετάσχουν σε μία κυβέρνηση συνεργασίας και τα κόμματα της Αριστεράς» πρόσθεσε, αναφερόμενος στη φημολογία ότι ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης θα πάνε μαζί στις Βρυξέλλες στη Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής.
Πηγή: skai.gr