Κλείσιμο

Κριτική Παπαρήγα σε όλα τα κόμματα

Το ΚΚΕ έχοντας αποκτήσει νέες εμπειρίες από την προεκλογική εκστρατεία είναι έτοιμο να δώσει σκληρό ιδεολογικό και πολιτικό αγώνα, ενόψει της καταιγίδας που έρχεται στην οικονομική και κοινωνική πολιτική.

Αυτό δήλωσε την Τετάρτη η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία άσκησε ταυτόχρονα έντονη κριτική σε όλα τα άλλα κόμματα.

Η κ. Παπαρήγα είπε ότι το σύνθημα του ΚΚΕ είναι εγρήγορση, άμεση και οργανωμένη απάντηση των εργαζομένων, πριν χαθεί πολύτιμος χρόνος, καθώς οι εργαζόμενοι θα κληθούν να πληρώσουν ένα βαρύ ένταλμα, το πακέτο υγείας και πρόνοιας, που αποφασίστηκε πρόσφατα σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έκανε λόγο για νέα καταιγίδα και στο πλαίσιο αυτό -είπε- οι εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν, δεν πρόκειται να προσφέρουν απολύτως τίποτα, αν το Κίνημα δεν ορθώσει το ανάστημά του, ώστε να απορριφθούν οι στρατηγικές που υπηρετούν τις επιχειρήσεις.

Επέκρινε τη στάση της ΝΔ λέγοντας ότι είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει τις επιλογές της, στηρίζοντας την κερδοφορία του κεφαλαίου, χωρίς να λογαριάζει το κόστος.

Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για ασύστολη δημαγωγική και προκλητική στάση, επισημαίνοντας ότι κάνει διαχωρισμό μεταξύ καλού και κακού κεφαλαίου, ενώ στην ουσία δεν προσφέρει καμία λύση στους εργαζόμενους.

Για το ΛΑΟΣ, η κ. Παπαρήγα είπε ότι αποτελεί βασικό στήριγμα ενσωμάτωσης του Κινήματος και προσπαθεί να αναδείξει ως νούμερο ένα πρόβλημα, αυτό της μετανάστευσης, εμφανίζοντάς το ότι κλονίζει την ασφάλεια του λαού.

Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν μπορεί να προσφέρει καμία λύση με τα υπαρξιακά προβλήματα που συζητάει, ενώ είναι αδιέξοδη η προγραμματική του πρόταση.

Πηγή: skai.gr