Κλείσιμο

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

Στις αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου φέρεται να παρέπεμψε ο Γιώργος Παπανδρέου για τις διαδικασίες εκλογής προέδρου. Μεταξύ άλλων, στο Εθνικό Συμβούλιο αποφασίστηκε να διεξαχθούν οι εκλογές για το νέο πρόεδρο του κόμματος μετά την ολοκλήρωση του PSI.

Στη συνεδρίαση συμμετέχει και ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θα ενημερώσει το Συμβούλιο για τα αποτελέσματα της τηλεδιάσκεψης του Eurogroup την Τετάρτη.

«Μετακινούν συνεχώς τα γκολποστ στο γήπεδο» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Πολιτικό Συμβούλιο ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλιτης, με αφορμή τη συνάντηση Παπαδήμου - Παπανδρέου με αντικείμενο το Eurogroup.

O κ. Μπεγλίτης πρόσθεσε ότι η διαπραγμάτευση είναι πολύ δύσκολη και βρίσκεται σε λεπτό σημείο, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν επιφυλάξεις και κλίμα δυσπιστίας ειδικά από τις χώρες με αξιολόγηση ΑΑΑ. Δήλωσε, τέλος, ότι η ελληνική βουλή θα πρέπει να είναι ανοιχτή τον Μάρτιο για να κυρώσει τη σύμβαση.

Άμεση αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ τις επόμενες ημέρες και όχι εβδομάδες, ζήτησε από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ιδεολογικής του πλατφόρμας για την επόμενη μέρα στο κόμμα.

Ο κ. Λοβέρδος ζήτησε επίσης αλλαγή φυσιογνωμίας του κόμματος σε μεταρρυθμιστικό σοσιαλδημοκρατικό ευρωπαϊκό κόμμα

Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται έως αυτή την ώρα.
Πηγή: skai.gr