Κλείσιμο

Σε υψηλές στροφές το Βινύλιο και η έκπληξη Κανάκη σε Νιόνιο με Πάολα (vid)

Μία εκπομπή που δίνει μία διαφορετική διάσταση στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε και απολαμβάνουμε την τηλεόραση, επέστρεψε στον ΣΚΑΪ.

Με όχημα τον ρομαντισμό, τη μουσική, το χιούμορ και τη νοσταλγία, μας γύρισε σε χρόνια αγαπημένα, αθώα, χρωματιστά προφέροντας τηλεοπτικές στιγμές και συναντήσεις ιστορικά αυθεντικές.

Με τον εμβληματικό Διονύση Σαββόπουλο να θυμάται, να στοχάζεται και να συγκινείται, το «Βινύλιο» επέστρεψε για να δώσει μια διαφορετική διάσταση στην τηλεοπτική καθημερινότητα. Μοναδική τηλεοπτική στιγμή, χαρακτηρίστηκε από το κοινό, η έκπληξη που του επεφύλαξε ο Αντώνης Κανάκης, με την ξαφνική εμφάνιση της Πάολα και τη ζωντανή, συγκλονιστική ερμηνεία της στο «Δημοσθένους Λέξις» που ακολούθησε, μπροστά και μαζί με τον μεγάλο δημιουργό.


Αληθινή, ουσιαστική συζήτηση χωρίς εντάσεις, με αλληλεπίδραση χωρίς επιτήδευση, αυτό που ήμασταν και καμμιά φορά ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμη.

Εξαιρετικά θερμή η υποδοχή της πρεμιέρας του «Βινυλίου» και σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση. Την εκπομπή παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό 943.000 τηλεθεατές ενώ στη ζώνη προβολής της και στο κοινό 18-54 η επικράτηση του «Βινυλίου» ήταν σαφής με ποσοστό 16,5%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κατηγορία κοινού ηλικίας 15-44 το ποσοστό ήταν υψηλότερο, 18,2%, ενώ ιδιαίτερη απήχηση είχε στις γυναίκες 18-24 κερδίζοντας ποσοστό τηλεθέασης 30,5% και στους άντρες 25-34 ποσοστό 24,4%.

 

 


O Αντώνης Κανάκης  προλογίζοντας την έκπληξη στον Διονύση Σαββόπουλο είπε «Εκτιμώ πόσο ακομπλεξάριστα επιβραβεύεις σύγχρονους λαϊκούς τραγουδιστές, ενώ άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως έντεχνοι δεν το κάνουν σε καμία περίπτωση. Το χαίρομαι πάρα πολύ και το βρίσκω πολύ όμορφο.

Έχω ακούσει να μιλάς πολύ όμορφα για τον Παντελή Παντελίδη, τον οποίο ο κόσμος αγάπησε πάρα πολύ. Για τον Νίκο Βέρτη, επίσης για την Πάολα που την είχες αποκαλέσει θηρίο της σκηνής», είπε ο Αντώνης Κανάκης κι εκείνη τη στιγμή άνοιξε η πόρτα και η Πάολα μπήκε στο πλατό στις μύτες των ποδιών της και στάθηκε ακριβώς από πίσω από τον Διονύση Σαββόπουλο.

#vinylio
FB https://www.facebook.com/vinyliotvshow/

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ:

Πηγή: skai.gr